Baby01 Kızım son haftalarda istemediği bir şey olunca bişeyi almak isteyip alamayınca falan yüzüne üst üste tokat atıyor görmezden gelmeye çalışıyorum ama çok üzülüyorum bu hareketine 17 ay civarında bunu yaşayan var mı bunun asabiyetle bi alakası olabilir mi etrafımdakiler öyle söylüyor🙄🙄
Artizneararlabazarda Baby01 benim oğlumda kendini atardı küt diye koştukça daha çok yaptı görmemiş gibi yaptım evet zor ama bıraktı hamamda bayılanlar gibi bırakıyordu kendini😂😂
kitapkurdubebeninanasi Baby01 oğlum da yapiyordu hatta kafasini yere duvara vuruyordu o an yapma etme demek yerine aaa bak burda ne varmis aaa kuşumuz nereye kaçmış annecim gibi hemen dikkatini başka tarafa çekiyordum simdi 18 aylik unuttu sanirim
Okyanustakibulut Baby01 benim oğlanda yapıyordu kafasını yerlere vurmalar kendine vurmalar ama 2 yaşına girince ufak ufak azalttı şimdi 24 aylık vurmalar gitti çığlıklar başladı
ftsdmrhn Benimkide kafasını duvara vuruyordu, aynen görmezden geldim bıraktı. Babası ay yapma oğlum vs dedikçe daha çok yapıyordu. En iyisi görmezden gelmek ya da o an dikkatini dağıtmaya çalışmak.
Ecoo Benimde oglum tuvaletten kalkmiyorum onun isdegi icin bugün ilk deva iki kere koluma bilinci tokat atti cok sasirdim tokadi nerden bilebilir diye resmen icinden geldi üzüldüm insallah aliskanlik haline gelmez