emelygt 2 aylık bebeğim var aralıklarla gündüz ve gece korkuyor kollarını açıp gözlerini büyütüp çığlık atarak çok kötü şekilde ağlıyor kucağıma alıp sarılarak sakinleştiriyorm nede korkuyor olabilir ne yapabilirim bu durumu yaşayan veya bu konuda bilgisi olan anneler yardımcı olabilir mi
deletedmom173 emelygt canım benim oğlum da da oluuor moro refleksi bunun adı bebeğin sağlıklı olduğu anlamına geliyor netten bir araştır istersen
deletedmom173 emelygt bebeklerde 6 refleks vardır bunlara dikkat etmeni öneririm 1 arama emme refleksi 2. Moro(sıçrama) refleksi 3 yakalama refleksi 4 tonik boyun refleksi 5 yürüme refleksi 6 aksırma-öksürme refleksi
deletedmom4842 emelygt Canım aslında bu durumda ben oğluma kundak yapıyordum ve daha rahat uyuyordu kalkarken de böyle sorun yaşamıyorduk ellerini kaldırıp birden sıçrıyordu kundak yapınca ellerini kullanamadığı için daha az etkileniyordu
emelygt deletedmom4842 teşekkür ederim benimki sadece uykuda iken değil uyanıkken de oluyor ve kundaklanmayı da sevmiyor maalesef ama deneyeceğim kundaklamayı da
deletedmom4842 emelygt Başlarda sevmeyebilir ama o kundak onu anne karnında hissettirecek o yüzden daha rahat olacak