expelliarmus 7 aylık. Sürekli emerek uyuyoruz. Kucağımda emiyo dalıyo öyle yatağa koyuyorum ama en ufak bi çıt a kalkıyo tekrar dalmak için meme istiyo. Uyku döngülerinde yarım saat sonra uyanıp dalabilmek için gene meme istiyo. Uykusu geliyo normal yatağında yatırmaya çalışıyorum yok kafa bi oraya bi buraya meme aranıyo istiyo . Gece De cok sık kalkıyo Memeyi ağzına alıp dalmak öyle uyumak istiyo . Ay uykular haram oldu lütfen yardım edin emerek uyutmayı bırakan anneler var mı ? Nasıl başardı ?
HasanEralp expelliarmus Allah yardımcımız olsun oğluşum tam 1 aylık oldu bugün. Karnı tok olsa bile uykusu gelince meme istiyor ve öyle uyuyor. Bende yeni uyutma şekilleri için şurada bekleyeyim
06Glz44 expelliarmus bebeginiz doyuyormu ? Gece emmek istemesi acıktığı için olablr ve doymadıgı içinde sürekli ister
06Glz44 HasanEralp 1 aylıkken vazgctrblrsnz sürekli kucagınzda kalıyorsa olablr..doydugundan eminsinz
HasanEralp 06Glz44 doymaması imkansız çünkü meme emip ardına mama veriyorum. Mamayı bitirmeye yakın uyuyor yerine koyuyorum uyanıyor meme istiyor. Memeyi alınca direkt uyuyor. Bu şekilde uyutmalı unutturmam lazım çalışan birisiyim mecbur ileriki zamanlarda ayrılacaz 😔
06Glz44 HasanEralp senn kokunlada uyyablir giydigin bi kaıyefete biraz sütünü skıp onun kokusunu alavlcegi dikkat et bi yere koy ama onu rahatsz etmesin ya ına koydn mesela kokunu isyor olablr..her emzrmende yatagına koy bide..40 ı cıkana kadar oturur hersey. .sıncda karnndan ayrıldı sennle bir bütündü sennle sürekli olmak isteyecektir..yatagına alşrsa düzene girer cok kğçük hemen alşır 🤲🏻
_bahar_ expelliarmus en kolayı yanında yatırmak uyandikca meme vermek benim kızımda aynı böyledj biz beraber uyuyoduk artık buyudukce memeye düşkünlük biraz daha azalıyor şuan çok küçük dış falan da çıkarma zamanj rahatlamak için de ister
stella expelliarmus çok uykusu gelmeden emzirin ve uyumasına izin vermeden memeden ayırın. Yatağında uykuya dalması onemli
Sanemsoz Benim kız 2 yaşına kadar emerek uyudu,zorla ben bıraktırdım emmeyi de ondan sonra düzeldi uykular, bebek bu emecek çok erken bir istek bence bu🙈daha yolunuz uzun azıcık dayanın sonra uyuyacaksınız merak etmeyin
Selin1234 expelliarmus canım yalancı emzik verebilirsin veya senin bir kiyafetini ver eline emmek istediği zaman onu tutsun ilk başlarda ağlar o ısrar eder sen dr sakin meme verme ki başka şeyler ile oylamaya çalış yavaş yavaş alışır pelus bir oyuncakta olabilir