Sinemcansenturk Hanımlar bebekleriniz ne zaman dönmeye basladi 3 aylık bu kızım var koltukta vs bırakmaya korkuyorum artık tam olarak ne zaman döndü bebekleriniz ?
BelaCivciv Sinemcansenturk 4buçuk aylıkken sırtüstünden yüzüstüne dönmeye başladı zaten ondan sonra da ne zaman bıraksam dönmüş olarak buluyorum😅 Dönme sinyalleri veriyorsa siz yine de bırakmayın yüksek yerde tek başına
Mavi1602 Sinemcansenturk 5 aylıktı dönmeye başladı kimü bebek erkende dönebilir allah korusun. Gözlemle dönemeye yelteniyormu
Sadeceanne1612 Sinemcansenturk 1 haftalık falandı dönüyordu 2 aylıkken yuvarlanmaya başladı oğlum 5 Ay 25günlük dün yatağa bıraktım ikişer kat yastık koydum her yerine yastığı atıp yere düşmüş iki dakikada
Nisan4523 Sinemcansenturk 2buçuk aylıkken sağa sola dönmeye başladı. Şimdi 4buçuk aylık ve çok rahat dönüyor artık tamamen.
Sadeceanne1612 Minkpndam 3 aylıkken falan komando emekleyisi yapıyordu mesela halıya koyduğum gibi diğer uca gidiyordu her gören şok oluyor hala da öyle örümcekle gidip çekmece içlerini boşaltıyor oda oda gezip her şeyi boşaltıyor yerde sürünüyor fır dönüyor evde anlicagin
Ozlemay Sinemcansenturk aman dikkat edin geçen gün bir velime ziyarete gittim yüzünde elinde yanık izi vardı sordum hocam 6 aylıkken annem köz ocaklar olurdu mutfağın bir köşesinde onun kenarına koymuş ısınıp uyuyayım diye ilk dönmeni o gün yapmışım ve ateşe doğru yuvarlanmışım dedi çok etkilendim çok dikkat edin bebeklerinize.
Zeynep1903 Sinemcansenturk 3 ay 10 gunlukken basladı dönmeye suan 4 ay 9 gunluguz yerınde tutamıyorum arkamı döndüğüm an pozisyon degişiyor 😅
Yenianne96 Benim bebeğim 3 ay 6 günlük iki gün önce dışarı çıkarken hazırlanmak İçin oyun halısına koydum odaya gittiğimde yüzüstü dönmüştü dönmeye başladı 15 20 gündür sağa sola dönüyo zaten o yüzden ben koltukta bırakmıyorum