Halimea SeninAnnenBirMelektiYavrm gecmis olsun cnm annem disi ağrıyınca karanfil koyardı sizde deneyebilirsiniz
Ceren_301121 SeninAnnenBirMelektiYavrm ölüyorum saatlerdir ağrıdan burda bekliyim hastane agustosa verdi tedavi için 😢😢😢
bambiii SeninAnnenBirMelektiYavrm karanfil yağı yoksa karanfili çiğne emziriyorsan parol kullanabilirsin bide beni karbonatlı veya tuzlu suda rahatltır. Birde buz ağrıyan yere buz koy. Hamilelikte iki dişimi kaybettim ve kanallar dolgular hala devam😀 tecrube ettiklerim bunlar. Dr değilim bunların zararı varmı bilemem:)
yagmursen Ceren_301121 @SeninAnnenBirMelektiYavrm hamileyseniz sadece parol, değilseniz iyi gelen ağrı kesiciyi için, asla karanfil sarımsak vs gibi saçma sapan yöntemlere başvurmayın anlık belki geçirir ama agrıyı ve sikayeti daha sonra arttırır
SeninAnnenBirMelektiYavrm bambiii teşekkür ederim cnm deniyim söylediklerini çok fazla ağrı yok zaten de yeni başladı çoğalmadan yapayım
yagmursen SeninAnnenBirMelektiYavrm bence o zamana kadar yanagınıza, dişinize değil buz koyun 5 dk tutun 5 dk çekin. Karanfil karanfilyagı bu gibi şeyler enfeksiyon ve kist sebepli ise agrı, sorunu daha cok arttırır.
Ceren_301121 SeninAnnenBirMelektiYavrm benimde sabah öyle başladı uyandıgımda ama şimdi aşırı şiddetlendi karanfil yağı da hiç işe yaramadı bende
SeninAnnenBirMelektiYavrm Ceren_301121 benimde sabah başladı keşke gitseydim bugün önemsemedim aksilik hafta sonuna denk geldi 😥
Ceren_301121 SeninAnnenBirMelektiYavrm 3 kere gittim randevu verdiler doktor yok dünde aradım tekrar agustosa randevu verdi devlet hastanesi şaka gibi resmen 😢😢
Alyosun_annesi7 SeninAnnenBirMelektiYavrm nar suyu kesinlikle iki tane çürük dişimn ağrısı kesildi cok şükğe . Marketlerde şişede satılıyor kesinlikle kullanım bana dua edin🫶❤️