Beyzamedine18 Kızım yataktan düştü 2 dakka mutfağa gittim arkamdan dönerek düştü yarım saat bekledim uyku saati geldi mecbur uyudu ne yapsam şaşırdım şişlik morluk bişey de yok hastaneye götürsem mi
Paramedikk_ Beyzamedine18 takip et canım fışkırır tarzda kusma bilinç görme bulanıklığı burun kulak kanaması biri olursa direk 112 ara
Artizneararlabazarda Beyzamedine18 işiniz oldu mu bebekeleri yatak koltuk vs birakmayin yere bir ince batatbiye serin koyun canım bir sy olmaz inşallah ne kadarlık
Oldugugibibiri Beyzamedine18 aynı şey geçen hafta başıma geldi yatağım çok yüksek yüzüstü düştü alnını ve göz çeperini vurdu. Çok şükür bir şey olmadı. Belirti gösterirse mutlaka doktora gidin
Beyzamedine18 Artizneararlabazarda normalde öyle yapıyordum ama mamadan sebep mutfağa gittim arkamdan dönerek düştü 7 aylik
Paramedikk_ Beyzamedine18 olur öyle şeyler yoksa hangi anne ister böyle birşeyi artık hareketlilik zamanı bıraktığınız yerde durmaz takip edin canım dediğim belirtileri
Artizneararlabazarda Beyzamedine18 zaten bir anlık canım gecmis oldun takip edin bir şey olmaz kuzuya
Beyzamedine18 Artizneararlabazarda inşallah zaten çok hastanelerde yattık artık hastaneye gitmek istemiyorum