Zynpoyku1 Merhaba kızlar ilçe seçimlerimiz açıklandı Akyazı , ev araştırıyoruz ama nette çok az yer çıkıyor önerebilceğiniz bir yer var mı gelmek için sabırsızlanıyorum 😊❤️
mehmel54 Zynpoyku1 aa akyazı mı ben akyazıda büyüdüm geçen sene çok görüyordum ev karşıma çıkıyordu ama bu sene hiç çıkmadı hoşgelin inşallah iyi komşularla karşılaştırsın rabbim sizi 😊
mehmel54 Zynpoyku1 genelde hastane mahallesi ya da yeni cami civarı oluyor ev konum olarak bakarsanız çıkabilir evler fiyatlar malesef biraz yüksek
Zynpoyku1 mehmel54 hoşbulduk teşekkür ederim güzel dilekleriniz için çok istiyorduk zaten orası nasip oldu bian önce gitmeyi bekliyoruz şimdi 🥰
Zynpoyku1 mehmel54 doğuya göre yinede normal geldi fiyatlar ama orta halli biryer bakacağız inşallah 😊
mehmel54 Zynpoyku1 her şey gönlünüze göre olsun inşallah güzel yer gerçekten oradakiler pek sevmez ama ben adapazarinda geldiğimden beri özlüyorum akyazıyı
mehmel54 Zynpoyku1 evet başka yerlere göre normal aslında hatta ucuz bile ama akyazı gibi bir yerde ve evlere göre fiyatlar yüksek malesef