Esralparslan1 her anne ve bebek o kasar kıymetli ki herkes tüm anneler ve bebekler mutlu olsun istiyorum. emince inanın daha çok cc dir. Kendinizi koşullandırmayın. Biberona alıştıysa memeden gelen akıl hızını beğenmeyecektir. Kızım saol göğsümü güzel emerken sağı hep daha az emer çünkü sola göre daha az geliyor hep solu emmek istiyor. Anne göğsünden az bir farkı bile anlıyorlar. O yüzden biberon vermeyin diyorlar doktorlar enjektörlü besleyin diyorlardı. Enjektörle yavaş yavaş verseniz biberonu bırakmaya çalışsanız belki memeye aşılabilir. Emzirme danışmanlığı alabilirsiniz isterseniz çok faydasını görürsünüz. Emzirmek başlı başlına zor bir süreç her annenin Mevla yardımcısı olsun. Benim doktorum doğalcı bir doktor gaz damlası yazmadı. Probiyotik yazmıştı onu kullandım iyi geldi. Kabızlık varsa aklıma ilk gelen mamanın suyunu yavaş katıyor olabilirsiniz ya da mamayı fazla katıyor olabilirsiniz. Oranına dikkat edin, belki hemen düzelir. Maalesef bebekler gazlı olabiliyor 6 aya kadar süren bile var. Masajlarla rahatlayabilir az da olsa.size yediklerinize dikkat edin gaz yapacaklar besinleri belli bir ara tüketmeyin🌹 elimden geldiğince yardımcı olurum ❤️ Her bebek bence zor biraz sabretmek gerekiyor galiba 🥹