Aleyimm Bayanlar aklıma bir çok soru takılıyor size zahmet cevaplarsanız çok mutlu edersiniz beni 30 günlük lohusayım ama daha halen iyi bir kanamam var çok fazla azalmadı bu normal midir ve lohusalığım biterse ne zaman adet olcağım belli değil spiralde adet zamanı takılıyor nasıl taktırıcam adet olmadan olmuyormu birde her devlet hastanesi spiral takıyormu özellerde ne kadara takıyolar şöyle genel olarak beni aydınlatırsanız sevinirim😘😘şimdiden saolun
melis_duru Aleyimm 40 güne kadar lohusa kanaması normal, benim de yoğun geliyordu ve 35 günlükken bitti, sonrasında da 1 seneye kadar adet olmayabilirsin ama hemen de olabilirsin, o belli olmuyor 🤷♀️ spiral ile ilgili bilgim yok
gulcan_cem_gulce Aleyimm benim nerdeyse 40. Güne kadar yopun bir kanamam oldu 1 ay geçmeden adet oldum. 4. Adetimin 3. Günü taktırdım. Normalde de taktırılabilir. Sadece adetli iken daha kolay oluyor. Normal zamanda biraz can yakabilir. Özelde 260 tl ye taktırdım. Ama özel sağlık sigortam karşıladı sgk üzerine katılımlı ne kadardır bilemiyorum
Rabiaucler Aleyimm evet ücretsiz olarak takıyorlar benim kanamam 5 gün sürmüştü 35. Günümde adet oldum kadından kadına değişiyor illaki
Ececavus Bende 3ay önce Doğum yaptımgeçen gün adet oldum ve taktırmak istiyorum devlette takılıyorlarmı taktırıp sıkıntı yaşayan varmı biraz kararsızım da
gulcan_cem_gulce ozge12 bir anlık 30 sn ye kadar şiddetli bir adet sancısı gibi hissediyorsunuz onun dışında bişey yok ki benim acı eşiğim çok düşüktür
Ikraleyla Ben adet olmadan taktrdim debletde de takiolar ama kan tahlili istediler bir hafta arayla bn ozelde taktrdim
Zeyhafsa Ben 40ımın çıkmasına yakın kontrole gittim Doğum yaptığım doktoruma. Yumurtalıkların aşırı hızlı çalışıyor 1 haftaya kalmaz adet göreceksin Günü gel takalım demişti doktorum ☺️ 40ım çıkar çıkmaz adet gördüm fakat çatala çıkmaktan korktuğum için taktırmadım. Bebeğim 3 aylıkken gittim adetimin 4. Gününde Özel hastanede 250₺ ye doğumhanede gayet steril şekilde taktı ☺️
Yigidinannesi Doğum kanamaniz 40 gün sürebilir normal sonrasında adet olma sizin bünyemize bağlı bişey 1 sene olmayan da var hemen benim gbi 43.gün olanda var spriala gelince adetliyken yaptırdım devlette ama yerine oturmamış ve kontrole gittiğimde sprialin kaydığını rahim ağzında yara yaptığını öğrendim sonra özelde kendi doktoruma gittim o yarayı yakması gerektiğini söyledi adet olmamı bekledik gebelik olabilir bekleyelim dedi çünkü spiral var diye korunmamistik adetoldum çok şükür gittim adet bitince yarami yakti birdahaa spiral taktirmamaya karar verdim anlatmak istediğim güvendiğiniz doktora taktırın ve kontrolünü mutlaka yaptirin
Brnkrm Aleyimm adetliyken takılması geretor diye bir şey yok. Üreme sağlığı merkezleri o şekilde takıyor çünkü gebe olmadığına emin olmaları lazım. Hastane ortamında taktırırsın bınlara gerek kalmaz kırkıncı gününde de takabilirler. Kendi doktoruma taktırdım 250 tl 6 ay önce
Enesenemir Brnkrm kanamaniz artti mi peki ya da takilinca cok kanamaniz oldu mu?cok istememe ragmen kararsizim.cunku zaten kanamam fazla oluyor spiralle artıyormuş duyduğuma göre....
Ayaz2606 @Aleyimm Bende 36 gün önce doğum yaptım, doktorumla görüştüğümde kırkından sonra spiral takarız dedi adet olmama gerek yokmuş. Ücreti 640 TL doktor muayene ücreti dahil
Zezgit 650 tl istyolar ya özel. Adet olmadan takarız dediler ama o kadar parayıda bayılamam. Sağlık ocağıda adetliyken geleceksin dediler. Mecbur adetimi bekliyorum 65.günümüz
Aleyimm Zezgit sağlık ocağında bile takıyolarmı kayma falan yaparsa birde 3 aylık iğne duydum onun için fikriniz nedir