amansallagitsin 010422 6aylikken ilk patates uc gun kurali ile sonra kabak havuc brokoli ole ole gidio bzm sut ve sut urunleri tuketmedgmzdn yogurt vermedm yogurt ile baslayanda var
neslicanben 010422 5 aylıkken başladım. Yoğurt,patates,havuç sonrada meyve verdim. 3 gün kuralı ile yapmadım. İlk ne veriyorsam 1 gün ara verdim yedirmedim
2_cocuk 010422 bizde sadece anne sütü alıyoruz ama doktor 5 aylıksa yardımlara başlayabilirsin dedi havuç kabak tatlı patates ve yoğurt verdim şu ana kadar 3 gün kuralını uyguladım çünkü 6.ayından sonra çorba vs vermeyi planlıyorum o zamana kadar yavaş ilerliycem
Archmomm 010422 6. Ayda basladık. 3 gün kuralı ile doktor önerisi ile ve sırası ile kabak , havuç , patates , balkabagı , elma, armut, muz , yogurt şekilde ilerledik. Suan14 aylık . Sebze aşıgı 🤣
neslicanben deniiiza ilk verdiğimde öğürme refleksi yaptı 2 gün sonra güzelce yedi. İlk tadımlarda içinde pütür olmasın ya da anne sütü,mama ekleyerek tadını yumuşatabilirsiniz
felis ayda “tadım” olarak 3 gün kuralı ile başladık. Yeşil kabak, enginar, patates, balkabağı, havuç…sonrasında bunları karıştırıp zeytinyağı ilave ederek devam edeceğiz inşallah (daha patatesteyiz). Günde 3 çay kaşığını geçmiyoruz.