catgirlmoms Ezlina bu bebekten bebeğe değişiyor canım .Abimin çocuğu altı aylık dönmüyor .Kızım 3 buçuk aylıkken sırt üstünden yüzüstüne dönmeye başlamıştı .Ancak bu ara tekrar yapmamaya başladı .
UraSsmom Ezlina 2.5 aylıkken dönmeye başladı 3 aylıkken yüz üstü dönüyodu cnm değişir bebekren bebeğe büyük oğlum 4 aylık dönmüştü mesela
catgirlmoms Kubragk8 maşallah ona . Bu bence yüzüstü aktivitesini yaprırmakla ilgili kızım doğduğu günden beri hemen hemen günlük en az 10 dk yaptırırım . Mutlaka destekle annesi bir ay sonra yapabileceklerine şaşıracaksın .
Azemefnan_2021 Ezlina benim kızımda 6 aylık tam dönmüyor yüz üstü koyuyorum çırpınıyor ama yok dönmüyor sağa sola donuyor sadece desteksiz oturuyor bi süre sonra düşüyor
Yncatc Ezlina 5 aylık olucaz dönüyor emeklemeye çalışıyor kendini itip her çocuk bir degil yavaş yavaş başlar sizinkide
Ezlina Yncatc teşekkür ederim etrafında dönüyor yana kadar da döndürüyor kendisini tam yüzüstü olmuyor
izmirliannee Ezlina fırsat yaratıyor musun canım kucaktan kucağa indirilmeyen bebekler gördüm de ondan soruyorum , yere bir yorgan ser üzerine çarşaf gezinsin dursun kendince yavaş yavaş çözecektir
Oznur_0708 Ezlina 8 aylıktı 2 gün gösterdim nasıl dönmesi gerektiğini öğrendi döndü ve uykuda dönme faciaları yaşandı biara dönmeyi öğrettiğime pişman oldum😂😂
Balyanaakannesiii Ezlina 5.aya girdiğinde döndük ama kıyas yapmayın bence her bebeğin gelisimi farklıdır bizimkisi mesela yüz üstü durmayı asla sevmiyor ağlıyor yere çarsaf seriyorum dönüyo oynuyo ama bi zaman sonra yorulup ağlıyo
agit Ezlina benim oğlum 7 aylık yeni yeni donmeye başlıyor sırt üstünden yüz üstüne ama donuncede sinirleniyor cunku yuz ustu durmayı sevmiyor yuz ustunden sırt ustune donmus değil halen