Kdrt_krtt Bizimki 7 ay 16 günlük emeklemek istiyor ama korkuyor hayırlısıyla emekleseydi sizinkiler kaç aylık emekledi kızlar🐣🐥
Bisracinarkartal Kdrt_krtt 6.aylikti sürünerek emekliyor şuan 7.aya 5 gün var hala sürünerek emekliyor 😁 tam vücudunu kaldiramiyor🤷♀️
11Hilal11 Kdrt_krtt benim kizim oldum olasi yurume ayak ustunde durma meraklisiydi yerde asla durmazdi emeklemez bu direk yurur dedim 11 ay 2 gunlukken emeklemeye basladi 😀😀😀
co2041 Kdrt_krtt 6 aylık olduğu gün emekliyordu bosverin ne kadar geç o kadar iyi bence🤭 ben yoruldum çünkü 🤷🏼♀️
Hellomoto Kdrt_krtt 8 buçuk aylık emeklemiyor ama çabalıyor korkuyor düşmekten ama ben destekleyince korkmuyor
Minnakkk Kdrt_krtt 6 bucuk aylıl emekledi 😍 su an 14 unde 10 aylık olacak 2 aydır koltukta sıralıyor ama yurumeye cesareti yok yurume arkadası ile evi turlu yor onda da sıkıntı yok 😀
2cocukannesi__ Arenilay- bu zaman dilimine kadar hep kucagindamiyidi ya benim oğlum 7 Ay 19 günlük bilmez ki gotu yere deysin ama kucağımda heryere saldırıyor şaşırdım kaldım
Arenilay- 2cocukannesi__ yok canım ya ben 6. Ayında yürütece koydum 1 2 ay bindi ( baya bi rahatlattı beni ) sonra elinden tutarak destekli yürüdü sonra desteksiz kendi gitti emeklemeden yürümüş oldu🥲
Sedasmsk Kdrt_krtt 7 aylıkken geri geri sürünerek gidiyordu tam 8 aylıkken emeklemeye ve ayaga kalkmaya başladı 😊