Ysmn123 Felaket uykusu olan bebekler, 45 dakikadan az uyuyan yavrularımız 😴 7 ay 10 gün o uyku uzamadı 🤨 nasılsınız annişler? En çok biz anlarız birbirimizi iyi iş cikariyorsunuz yanınızdayım ❤
Emsa Ysmn123 cok uzuluyorum onun adina cok kisa uyuyor sabah 7 de uyandi sonra yarim saat uyudu 1 gibi bibyarim saat daha sonra binyarim saat daha gun bitti inan islere yetisemiyorum dun gece de beraber uyuduk bi huy edindi geceleri gece uykusuna gecerken bes defa fln uyaniyor onar dak aralikli sonra iki defa fln uyaniyor degisiyor tabi de bu durum ne yapicm bilemiyorum emerek uyuyor bide bazn memedn aldimmi uyaniuor tekrar istiyor emerek uyumak istiyor uyuyamayinca da zayifliyor normalde 3 bucuk aylikken 7 kiloydu 4 . Ayda bi duzenimiz bozuldu kilo alimi cok yavasladiuykudan dolayi uyusada et tutsa artik😋
Ysmn123 Emsa benimki de memede uyuyor alınca uyanıyor beşiğe koyunca uyanıyor tekrar uyutmaya çalışmaktan yoruluyorum çocuklu arkadaşlarım bile aman ne olacak uyutma diyor çocuğu uyutmayan zırt pırt uyananlar anlayamaz işte ama uykuları o kadar kısa ki sinirleri çok bozuluyor insanın. Benimki de zayıf uyku yok ki olmadığı için bir de huysuz oluyor 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
zeynepahsen61 Sürekli uyutup uyanmasindan yoruldum psikolojim bozuldu neden uyumazlar neden alti temiz karni tok agrisi yok sizisi yok uyku isi olmasa hersey daha kolay
Zeynocan34 Yatagına koyuyorum daha odasından çıkamadan uyanıyor bütün gün kucakta o değilde benim hiç enerjim kalmadı ne kolum tutuyor ne belim evde 5 yaşında sğrekli oyun bekleyen bi tane daha var iş falan saldım artık hazır yemek söylüyoruz 1 haftadır offf offf