Tortilla_ Katun Ev yok diyorlar. Hakikatende yok. Emlakçı aradım. Ev bizde bulamıyoruz dediler. 2 farklı emlakçıya numara bıraktık
Tortilla_ Tatlican Evet sizin Adapazarı’nda olduğunuzu biliyorum 😊 Her Sakarya postuma dönüş yaptınız. Allah razı olsun
Tatlican Tortilla_ insann bilmedigi bir yere gelmesi cok zordur tahmin edebiliyorum insallah hendekli arkadaşlardan icinizi rahatlatan yorumlar gelir.
Tortilla_ aylizinannesiii Sakarya Hendek çıktı. Sakarya’ya 6. Tercihdi ama Hendek tercih dışı çıktı 🙁
aylizinannesiii Tortilla_ iller açıklandı da ilçeler hala belli değil uzman çavuş eşimde Aydın’a çıktı ilçeyi bekliyoruz tercih dışı derken siz ilçe tercihi yapmış miydiniz
Oyku50- Tortilla_ kiralık ev bulmak biraz zor burda ya her yer satılık ama etrafıma bakarım görürsem yazarım sana Hendek güzle yerdir hiç endişe etme ben hiç gitmek istemiyorum burayı çok sevdim senle de tanışırız eşlerimiz aynı karakolda olur zaten
Tortilla_ Tatlican İlk defa tasincam tekim birde. Ev bakma imkanımız yok. İzinler yok bize. Hersey zora girdi. Umarım hayırlısı olur tek dileğim bu 😇🙏
aylizinannesiii Tortilla_ bize de öyle tercih dışı çıkmaz inşallah bazı iller açıklanmış bazıları bekliyor aşırı sacmaa😥
Zynpoyku1 Tortilla_ ev durumları iyi yeni daireler falan 2 bini geçmiyor geçenlerde site tarzı baya lüxs olanlar biz bilerek orayı tercih ettik kira bakımından en uygun yer olarak ☺️
Tortilla_ aylizinannesiii Hemde çok saçma 😑 Millet ev bulamıyor bulduğu pahalı. Biz tutana kadar daha da pahalanır