mislinabebek Eşim marketten kızıma her zaman kullandığımız prima bebek bezinden almış yerleştirmek için açtığımda bezin içinde 5 tane işenmiş gibi sararmış bez farkettim. Dünyanın parası bu bez ayıptır. Bebel sağlığı söz konusuu burda.
BirAlparslanAnnesi mislinabebek işeyip konulabilirmi sizce ? Bez içinde emici polimerler var şişer bişeyler olur öyle olduğu haliyle kalmaz. Üretim hatasıdır bildirin dönüş sağlarlar
elmaliturtam mislinabebek saklanma koşulundadır nemlenmiş sararmış bez ile alakası yok belki depolanır iken delinmiştir nemlenmiştir prima ile alakası yok
mislinabebek BirAlparslanAnnesi lafın gelişi işenmiş gibi sarı o anlamda işemediklerini bende biliyorum heralde
Artizneararlabazarda mislinabebek olabilir canım delikler var bezlerde belki nemli yerde depodaydı alırlar
BirAlparslanAnnesi MinikPrensesannesii ahh postu aradım bende Bulamamıştım iyiki yazdınız. Evet küçük yer olduğu için ev sıkıntısı çokmuş hele tayin dönemi olduğu için ancak boşaldığı an millet görmeden hemen evi tutuyo diyo malesef
mislinabebek Artizneararlabazarda olabilir ama başka bez olöadığında evde kullanmak zorunda kaldım diğerlerinden sarıları ayırdım
mislinabebek elmaliturtam Kontrol edilmeli primanın markete sorması gerekir. Tarihi geçik ürün çıktığında marketemi soruyorlar hayır direk etiye veya ülker muhattabı kimse ona yazılır
Kbrnrgnc P&G yi arayın bu tür konularda gayet yardımcılar bizim bezlerinde yapıştırma yerleri hep kopuyodu aradım hediye bez yolladılar