kaynana_kaciran Yahuu bu dönenceler neden bu kadar pahalı oğlum için almak istiyorum ama sadece almak istemekle kalıyorum 🙈🙈
AyazisMom kaynana_kaciran bende öyle almak istemekle kalıp alamayanlardanım şimdi büyüdü gerçi 8 aylık ama sonuç olarak alamadım 😂
biryazmasali kaynana_kaciran çok mu artmş ya herşey arttı gerçi zaten 3 5 ay kullaniblcek ikinci el uygulamalarda uyguna bulabilrsinz
AyazisMom kaynana_kaciran bende şimdi mesela mammut masa sandalye almak istyorum 800 tl ne kdar çok erkenden alıyım diyorum daha sonra daha çok pahalanacak diye ama şimdide güç yetmiyorki
biryazmasali kaynana_kaciran haklsınız valla yalan yok ben ilk satış yapmakla başladım ama boyle 2 3 ay kullanblceği şeylere bakıyorm alıyorumda tertmz oluyor zaten ne kadar kullanılıyor dönenceyi biz aldık zaten çok pahalı birşeyde değildi ozaman 6.aydan sonra tutup çekmeye başladı pert oldu
kaynana_kaciran biryazmasali valla bende artık evdeki gitmedikleri mi satmaya başladım 2 aylık bebeğimin birazda olsa ihtiyaçlarını karşılamak için 😔
Deletedmom_73 kaynana_kaciran Başlığı dönerciler diye anlamak 🥴 ben o dönenceyi bimden almıştım uygundu da fiyatı.
Ceylan_7575 kaynana_kaciran mrhba bende var satiyorm kızım buyudu almak isterseniz Chicco nun büyülü yıldızlar