yagizinannesiiiiiiiiii Bebeğim 3 aylık yarın alerji testi yapılacak. Canı cok acır mi? Sorduğumda plastik çubuk cok acımaz ama biraz acıyabilir dediler 🙄ama yine de yaptıranlara sormak istedim sizler nasıl yaptırdınız ?
Gul2107 yagizinannesiiiiiiiiii benim kızıma da yapıldı ama hiç ağlamadı diyebilirim hatta foto çekmiştim o sırada eşime atmak için bastırıp hemen çekiliyor.
Durununannesi46 yagizinannesiiiiiiiiii ben de merak ediyorum ay sonunda 3 aylık oluyoruz ben de yaptıracağım. Alerji uzmanından mı randevu alıyoruz yoksa çocuk doktoru kendisi mi yapıyor?
yagizinannesiiiiiiiiii Gul2107 can yakıcı degil dimi kızınız kac aylık nasıl yaptılar sonuç ne oldu cok soru sordum ama :)))
Gul2107 yagizinannesiiiiiiiiii bende 3 aylıkken yaptırmıştım can alıcı değil rahat olabilirsiniz şimdi 5 aylık ☺️
Kuzeytom yagizinannesiiiiiiiiii biz 6 aylıkken yaptırdık canı yanmaz ama huysuzluk yapabilir kolunu sabit tutması lazım çünkü. Biz hiç mık demeden bitmişti şükür.
Minikkus14 yagizinannesiiiiiiiiii haftaya da biz yaptırcaz bu çocuk doktoruna gidince direk gönderiyolar mı alerji bölümüne randevu alamadık önce çocuk doktoru görecek dediler
yagizinannesiiiiiiiiii Minikkus14 ben direk çocuk doktoruna götürdüm o istedi özel hastane. Hiç bilmiyorum inan ki
merveeakk yagizinannesiiiiiiiiii hiç sormayın alamadık malesef ikisinden de aslında testlerde çıkmaması iyi bir şeymiş alerji seviyesi yüksek değil çabuk atlatacak anlamına geliyormuş ama ben hala bulamıyorum nelere alerjisi var
Veragillerden yagizinannesiiiiiiiiii Evet yirmi dk içinde aldık, yumurta, kuruyemiş ve biraz da buğdaya alerjisi çıktı 🤦🏻♀️