cansuakyz Selamlar herkese 1 haftadır bez değiştirirken ve uyuma öncesinde kendine vuruyor ve bana da vuruyor kızım. Çizilmedik yüzüm kalmadı sebebi ne olabilir acaba?
PrensinAnnesi2021 cansuakyz 17. Aydan sesleniyorum çizilmedik yerim yok kollarım faça atmis gibi izler var oyle diyeyim…
EndlessLove_ cansuakyz benimkine ben cici demeyi öğrettim kendi bana vurduğu zaman yapma kızım cici de diyorum sonra sevip öpüyor bide vurduğu yeri. Bu aralar sadece elleriyle kafasına vuruyo onu anlayamadım bende🤷♀️
BirAlparslanAnnesi cansuakyz bende 18 aydan sesleniyorum..bilmeyen biri kesin dayak yemiş bu kadın der kollarım cimdik morluğu içinde 🤦🏻♀️🙄🙄 he bide sinirlenince ve istediği olmayınca kafayı bir yerlere vurmada dahil 😂😂
PrensinAnnesi2021 cansuakyz valla bilemiyorum cici yapmasını da biliyor ama o cimdirmeyi tirnaklamayi tercih ediyor. Hatta gülerek gozumuzu oymaya çalışıyor 🥹
PrensinAnnesi2021 BirAlparslanAnnesi benim de görüntüm oyle . Kollarımı göstermeye utanır oldum. Evde kedi beslesem bu kadar tirmik yemezdim heralde 😅
Ccerena Kızımda şuan 15 aylık istemediği birşey olduğunda yapma etme dediğim zaman kendini geriye atıyor bazen kafasına vuruyor 12 aylıkken daha çoktu şükür şimdiler de azaldı hepsi. Geçici bir dönem de bu dönemler de hiç geçmiyor sürekli yenileniyor 😄
kartanemmm cansuakyz üzerine düşmeyin dikkat çekmek icin yapıyorlar benimki de kafsini yerlere vuruyodu ben bakiyormuyum diye bakiyodu ne kadar önlersem o okadar daha yapmaya basladi besigine bana kafa atiyodu. Yaptigi zaman umursamadim yapma etme demedim kimi zaman odadan ciktim ben bakmayinca yapmiyodu. O hareketi yaparken dikkatini baska yöne cektim oyle oyle unuttu.