Aybukemm Kızlar çiçeksi ve sexi olan bir koku istiyorum Zara da orchid, Gardenia, wonder rose, wonder rose summer, red vanilya arasında kararsız kaldım genç ferah koksun istiyorum sizce hangisi
Aybukemm Aybukemm iki tane ayrı ayrı alıcam biri ferah biri sexi olsun kokusu gitmesin istiyorum bu yazdıklarım dışında da varsa öneriniz alabilirim
symnsfkmtr41 Aybukemm Ya kokusu çok kalıcı ve içeriğinde bergamot, vanilya ve karamel var. Çok kalıcı ama.
Dimitrina_kovaceva Aybukemm canım sana Arap ülkelerinde tahrik edici olduğu için yasaklanan afrodizyak etkili bir parfüm söylüyorum : dior - hipnotic poison ben evde sıkıyorum bunu. Sexy olarak tabi ki bunu öneririm. İkincisi ise güzel kokan dışarıda kullandığım kış ayı parfümüm Thierry mugler- alien Yazın da daha cok fresh meyveli çiçekli bir koku tercih ediyorum o genelde değişiyor şuanda kullandığım caldion klasik
Aybukemm Dimitrina_kovaceva yaa hipnotik çok pahalı değil mi ucuza aldığınız bir yer var mı max 250 lira
Peripellaa Dimitrina_kovaceva canım bu hipnotik kokusu bargelloda varmıdır ya da bildiğin uyguna benzerini aldığın yer🥰
Bebikobilge Aybukemm antonio banderas blue seduction bence çekici kadınlara yakışıyor 😄 zara hiç kullanmadim
Deletedmom0099 Aybukemm red vanilya tam hir ağır kış kokusu, onu direkt eleyin o yüzden ama diğerleri hakkında fikrim yok