Ezotkr5 Slm annelerer🙋♀️yurt dışından geldimmm vee bebek bezleri çok pahallı olmş.sleepy natural kullndım fakat çok m.değilm hemen taşırıyo.ve çok yumuşak yapısı var.yani 1 kere çiş yapsa bile hemn doluyo ve sarkıyo 4 5 kere yapmş kadr.sleepy dışında bez önereblirmisinzz??
Artizneararlabazarda Ezotkr5 sleppy asla önermem yasıyor pişik yapıyor molffix külot bez kullanıyoruz cok memnunum sabaha kadar bir damla çıkmıyor pişikte yapmadı hiç
Masal_1 Ezotkr5 vallah sleepy natural , sleepy extra , prima aktif bebek kullandım ama memnun kalmadım. En iyisi prima premium kullanıyoruz onu da hangi markette daha uygunsa ordan alıyoruz. Birde bazen internette indirmlere denk getirirsek toplu alıyoruz.
Ezotkr5 Artizneararlabazarda yaa ilk doğduğunda çırtçırtlı kullndım ama onun arkası biraz kısa gibime kldii.ama külot bezler ölemi bilmiyrmm
Fusun_c Ezotkr5 külot bezin o lastik kısmı beline iz yaptı bilmiyorum ben şahsen pek önermiyorum ama belki kalıbı küçüktür normalde 3 beden kullanıyoruz ondanda kaynaklı olabilir