Elele Nisanur69_ benim de sağdan daha çok içtiği için sağ büyük sütyen takmayınca belli oluyor. tek göğüs mü emziriyosun sen de
Betulemre Nisanur69_ tek göğüs emziriyorsan yada bir memeye öncelik tanıyorsan oyle oluyor benimde biri büyük biri kücüktü kücük olandan da verdim hep ayni oldu
Nisanur69_ O kadar moralim bozuk ki anlatamam yaaa bir göğsüm karpuz diğeri elma gibi o kadar iğrenç görünüyor kiii moralim çoookkkk bozuk 😞😞
Nisanur69_ Elele evet tek göğüs emziriyorum diğeri çok küçük süt var ama elma kadar sol göğsüm ama sağ karpuz gibi o kadar iğrenç duruyorki
Elele Nisanur69_ benim o kadar değil ama gözle görülecek kadar fark var yine de. Diğerinden de emzirmeye çalışın süt geldikçe orası da yaklaşır en azımdan o kadar büyümese de fark azalır
Nisanur69_ merveozcan elimden bir şey gelmiyor acaba solu sağsam tekrar süt dolar mi oda sağ gibi büyük olurmu acaba
merveozcan Nisanur69_ tamda dediğini ben yapıyorum 15 gündür hiçbir faydası olmadı canım önce küçük olanı emziriyorum her seferinde hala küçük
Betulemre Nisanur69_ ya benimde gözle görülür farkı vardı tabi senin dedigin kadar degil ama sonra kücük olan göğüsten verdim düzeldi tabi bir kac seferden fazla
Betulemre Nisanur69_ sağım yap ondan da emzir tabikide ama diger gögsün kendine gelene kadar ondan da ver
__Balsurat__ Benimde göğsümde yara oldu ısırdı çok sol göğsümü elliyemiyorum emzirmek bile istemiyorum ucu çok ağrıyor ne yapayım nasıl geçer fikri olan var mı kızlar.