Ygzpri 3-4 haftalık anneler bebişleriniz durumu nasıl hareketleri artımı bir memeyi kaç dk emiyor benim emme süresi çok azaldı
BeyzanurrK Ygzpri valla benim ki de tam tersi en az 20 dk emiyor geceleri sık sık uyanıyor gündüzleri 1.5 2 saate bir emerken geceleri en fazla 1 saat uyuyup uyanıyor 🤦
Elifse Ygzpri bi yarın 30 gunlük olacağız başta çok güzel gelen sütüm azaldı sagdığımda farkediyorum ve doymuyor aglıyor mama tavsiyesi yapıyorum karnı doyunca susuyor ve aglamıyor sakinliyor. Gaz sorunu vardı doktor damla başladı
Fatmadurmus Hareketleri arttı uyuma süresi azaldı emmesi azaldı sütümde azalıyo böyle olunca mama ağırlıklı gidiyorum şuan.gaz sorunu inceden başladı bizde bide
Ygzpri Fatmadurmus memede çok az kalıyor benim bebeğimde gaz sorununu 2 haftadır yaşıyoruz kendini kasıyor bacaklarını içe çekiyor kızarıyor bazen gaz damlası kullanıyorum.
Ygzpri BeyzanurrK kaç günlük şuan büyüme ataklarında öyle oluyor bazen bizdede öyle oluyor bazende az az emip bırakıyor
Ygzpri Elifse hangi damlayı kullanıyorsunuz memnun kaldınız mı ? Süt artırıcı çaylar denediniz mi düzenli içiyorum ben
Elifse Ygzpri bi tek o çayları denemedim.rezene kimyon çayı filan içiyorum.Damla colinox kullanıyoruz şimdilik memnun kaldık hafifledi gaz sancıları
Ygzpri Elifse hipp süt artırıcı çayını içiyorum birde beslak damla almıştım çok memnun kaldım tavsiye ederim