Aysun16 Hanimlar huysuzlandigi icin sütümün yetmedigini düsünüp 2,5 aylik bebegime sabah ve aksam günde 1 veya 2 kez mama veriyodum ama 2 gündür vermiyorum sadece anne sütü aliyor. Kakasini günde 1 defa yapar oldu cok sulu yapiyor acaba doymuyormu
[silindi] Aysun16 doyduğunu çişli bez sayısından anlarsın canım kaka ölçüt değil. Günde 6-7 defa çiş yapıyorsa sorun yok
Nisan004 Benim bildiğim bebekler o aylar da kakalarını pek sık yapmıyorlarmış benim kızım da öyleydi sadece anne sütüyle besleniyordu 3 gün de bir kaka yapıyor su şimdi 3 aylık halende öyle devam ediyor yani
Aysun16 [silindi] 6-7 kez cis mi yapmasi lazim yoksa 6-7 kez dolu dolu cisli bezmi degistirmemiz gerekiyo?
[silindi] Aysun16 ne sıklıkta değiştirdiğiniz bilinmez dolayısıyla bez değiştirme değil çiş yapma sayısı
Hulya19 [silindi] altını 3 4 saatte bir değiştiriyorum her zaman dolu dolu olmuyor 2 aylık bebeğim sadece anne sütü alıyor acaba doymuyor mu
Aysun16 Hulya19 kakasi nasil? Dolu dolu olmasi önemli degilmis cis sayisi önemliymis, mesela erkek bebek genellikle altini actiginda cis yapiyor banyo yaptirirken 1-2 kez yapiyor e bezini actiginda ciste oluyorsa doyuyodur herhalde