Benisahtesevme2 Kızlar ne ıcıyorsunuz gün jcınde kahvem bıttı fikir istiıyorum bugün alıcıgımmm🤭 Türk kahvesi harıc😅
Kubra3525 Benisahtesevme2 kesinlikle tugba kuruyemişin mirvari kahvesini deneyin birde içiyorsanız kahve dünyasının karamel ve vanilyalı filtre kahvelerini öneririrm
Artizneararlabazarda Benisahtesevme2 sodalı yapıyorum türk kahvesini kopüğüde güzel oluyor su içiyorum Bos zamanımda 😂
PortakalliKahve Benisahtesevme2 tuğba kuruyemiş in türk kahvesini kullanıyorum yıllardır, arada da kahveci ayhan’ın yunan kahvesini alıyorum o da güzel. Orta kavrulmuş yumuşak içimli bu kahveler
ilyestaa Ya sırf oturup bende kahve keyfi yapayım diye her çeşit kahveden aldım. Ama yok elim hep çaya gidiyo 😂
Deletedmom738372 Benisahtesevme2 kahve kolik olarak menengiç içiyorum paketin üzerinde 7 karışım yazıyor 👌
Ucansupurge Benisahtesevme2 Filtre kahve içiyorum ben starbuckstan çekirdek çektiriyorum. keyfime göre bazen sirens blend bazen verona tercih ediyorum. ikisi de kakao çekirdekleri ile bir arada yetişmiş hafif bir tat bırakıyor tavsiye ederim