Poyrazin_annesii 3 ay oldu sezeryan olalı ve dikiş yerım kabarık ve kırmızı bu normal mi. Yada düzelir mi bilgısı olan var mı
Zlm Poyrazin_annesii normal bir süre daha böyle olur 11 aylıkken falan düzelmişti benimki bı anda değil tabi yavaş yavaş bı krem kullandınız mı
Neslim123 Poyrazin_annesii 6 ay oldu hala aynı kırmızı ve şiş o kadar bepanthol krem kullandığım halde bide
Zlm Poyrazin_annesii bende duzenli kullanmadım ama doktor bı krem vermişti iyileşmesine yardımcı olur yok gibi olur izin diye şimdi öyle bastırınca falan gorunuyo ancak 13 aylık kızım
Poyrazin_annesii Ya aslında bnmkı ınce bı çizgıydı bellı bıle olmuyordu ama o yara izi uyuşuk oldugu ıcın jılet vuramadm temızlemek ıcın bnde ağda yaptm ne olduyda o ağdadan snra oram kızarıp şişti kabarık oldu dahada gecmedı
aselminatp Poyrazin_annesii bunun için doktora gittim benimde öyle bazı vücutlar yaraları iyileştirmek için fazla iyileştirici hücre gönderirmiş yaralı yere ve o şekilde kabarırmış zamanla geçer dedi bende 8 ay oldu hala öyle ne zaman geçecek bilmiyorum kremde kullandım geçmedi