Defne4420 Kızlar elektro likit taktığım halde bu yakarca sineklerinden kurtulamadık. Geçen yaz beşiğe tül takıyodum bu sene ayaga kalkıyo o da olmuyo 🥺 20 aylık kızım birazdan aile hekimine gidip krem yazdırcam var mı tavsiyeniz🥺
eceunverkanra Defne4420 Organik icerikli sinek kovucular var vucuduna suruyorsunuz onlar cok etkili tavsiye ederim ben o sekilde koruyorum oglumu sinekler isiramiyor☺️
EmirAsaf44 eceunverkanra ya ben de dün doktora sordum önermiyoruz dedi ama çocuğumun kolları kıpkırmızı yara içinde ya öyle üzülüyorum ki ne yapacağımı bilmiyorum
eceunverkanra EmirAsaf44 Benim oglum da gecen sene 9-10 ay civarlarindaydi yazin ben tamamen icerigi temiz olanlardan kullandım, doktorumuz sakınca yok demisti. Hepsi farkli bir sey soyluyor
RuzgarMommys Sineklik Prizr takılan sinek kovucular Vücuduna sürmelik sinek koruyucular Sinek ısırdıysa da Fenistil krem sürün
EmirAsaf44 eceunverkanra adı neydi kullandığınızın acaba olmadı alayım ya napim çocuğun hiç bir yeri kalmadı sinek ısırığından
eceunverkanra EmirAsaf44 Gecen sene incia almistim bu sene trukid aldim ikisi de tamamen dogal icerikli icinde sagliga zararli hicbir madde yok arastirin isterseniz iksinden de memnun kaldim