Asguney Aranızda uzayan sarılık yaşayan var mı? Tamamen ne zaman geçiyor? 2 ay 14 günlük bebeğim hala devam ediyor. AB 0 kan grubu uyuşmazlığından dolayı
AhmetEymenEnes Asguney bizdede kan uyuşmazligı vardı uzamış sarılık oldu 2 ay 10 günde tamamen bitti cok şükür suan 3 ay 10 günlük 4 günlükken sariligı 17 ye yükseldi bi gece yogun bakimda kalip fototerapi verdiler
BsO Asguney bizde uzamış sarılık yaşadık canım yaklaşık 3.5 4 ay sürdü azalarak gitti her ölçümde ama kan uyuşmazlığımız yok bizim
Ygzpri BsO araştırdılar mı nedenini bizdede kan uyuşmazlığı yok ama uzamış sarılığı var 24 günlük bu gün ts 4 değeride düşük cıktı bizde size öyle bir şey olmuşmuydıu ?
Macara Bizde yaşadık 3ayına kadar sürdü doktor bir yaşına kadar sürebiliyor da dedi tüm sarılık tetkiklerini yaptırdıysanız bir problem olmuyor
Deletedmom_123 2 ay 4 günlük anne sütü sarılığı hala geçmedi gözündeki sarılık azaldı ama tenindeki esmerlik duruyor
Ygzpri Deletedmom_123 test yaptırdınız mı ? Anne sütü sarılığı oldunu nasıl anladınız ? Kan değerinde t4 T3 dğerlerine bakılmı ? Bizde düşük cıktı o değer sarılıktan mı bilemedim
BsO Ygzpri neden araştırıldı ama bişey bulunamadı ne idrarda ne böbrekte binaıkıntı yoktu ben hamileyken covit geçirmiştim doğuma yakın sanırım ondan oldu enfeksiyon kaynaklı olabilir dedi doktor
Deletedmom_123 Ygzpri Benim o değerler de olmak üzere 27 Tane tahlil yapıldı hepsi temiz çıktı bu yüzden anne sütü sarılığı denildi
BsO Ygzpri evet evet tüm değerlere bakıldı idrara bakıldı karaciğer ve böbreklere Bile bakıldı çok araştırıldı ben doğuma yaklaşık 1.5 ay kala covit olmuştum