Tunatoskam Bebeğin 3 ve 4.ayda destekle oturması erken mi? Henüz destekle oturtmaya başlamadım. Bebegim 4 ay 4 günlük. Ne zaman destekle oturtmaya başlayabilirim?
Gktggelis Tunatoskam hayır canım çok erken beş ayda kısa aralıklar oturt 6. Ayda artık otursun tam artık desteksiz 7-8 ayda başlar 4 ay daha çok erken
Bbmomy Tunatoskam doktorumuz 4.aydan başlattı kısa sürelerle 6 aylıkken desteksiz oturmaya başlamıştı şimdi 7 aylık emeklerken oturma pozisyonuna geçebiliyor bence erken değil ara ara kısa sürelerle oturtabilirsiniz kucağınızda gelişimine katkısı olduğunu düşünüyorum
Oznur_0708 Tunatoskam elimden tutup doğrulttum hep oturma pozisyonu alıp geri yatırıyodum 5 buçukta mama sandalyesine başladık 6. Ayda desteksiz oturuyordu doktorumuzda şaşırmıştı
Yagmuurr Tunatoskam Bizim doktorumuz 4 buçuk aylıkken başlayabilirsiniz dedi 6 aylık olduğunda kendi başıma oturuyordu
Tunatoskam Gktggelis youtube da bi doktor 3 aylıkken kucakta destekle oturtun diyordu da kafam karıştı. Ben de her ihtimale karşı 5.ayda oturturum diye düşünüyorum. Tesekkur ederim
Gokcennderenn Tunatoskam 4 aylık kontrolünde doktoru bebeğimin hareketlerini vs baktı vücudunu inceledi ellerinden kaldırdı destekli oturtmaya başla dedi
Ucansupurge Tunatoskam 4aylikken destekli oturtmaya başladım. Eğer merakı varsa oturmak istiyorsa kısa süreli kucağında destekli oturtabilirsin
Tweetyy Tunatoskam 3 aylıkken kucakta destekle oturtmaya basladik bebeğimin aşırı isteği ve doktorumuzun önerisiyle