Cansu_levnt0809 İki oğlum var hanımlar , ikiside küçük adetim 10 gün geçikti . Dün test aldım tek çizgi çıktı ama bu sabah farkettim bir tanesi çok slik çıkmış . Eşim kendinden emin ama 🤷♀️🤦♀️
sadeturkvatandasi Cansu_levnt0809 geri çekilme bir korunma yöntemi değil. Zevk suyunda da spremler oluyor.
birtutamsac Cansu_levnt0809 geri çekilmeyle korunuyosanız eşiniz çokta kendinden emin olmasın, zevk suyunda da spermler vardır
SeninAnnenBirMelektiYavrm Cansu_levnt0809 korumamışsınız tabiki hamile olabilirsiniz. Hayırlısı olsun 😊
Nurtalib Cansu_levnt0809 10 gun gecmesine ragmen bence silik degilde çift cizgi cikmasi gerekirdi hamile degilsiniz buyuk ihtimal
Cansu_levnt0809 sadeturkvatandasi bir kaç kişi öyle söyledi adet görsem sprail taktırcam ama eşim korkma diyor ama , slik çizgi çıktı bir yandan çok inceden
Zebe #çsadeturkvatandasi Zevk suyu, kontrol edebileceğiniz bir şey değildir. Sıvı salınımı, boşalmadan hemen önce gerçekleşen istemsiz bedensel bir işlevdir. Zevk suyu, boşalmadan önce serbest bırakılan penis içindeki bir bez tarafından üretilen bir kayganlaştırıcı salgıdır ve hiç sperm içermez. Kaynakça: https://www.drfatihadanacioglu.com/blog/zevk-suyundan-hamile-kalinir-mi
sadeturkvatandasi Cansu_levnt0809 eşinin ne dediğine bakma sen iki korunma yöntemi birden uygulayıp hamile kalanlar var burda okuyoruz. Geri çekilmeyle korunanlarda ya da korunduğunu sananlarda diyelim genelde zevk suyundaki spermlerle hamile kalıyor. Yani hamile kalma olasılığın var tabi. Çizginin çok silik çıkması beta hcg nin düşük olmasındandır. Yarın tekrar test yap eğer hamileysen bu sefer düne göre daha net çizgi çıkar.
SeninAnnenBirMelektiYavrm Zebe sizin gönderdiğiniz kaynakçada zevk suyuna sperm karışıp hamile kalinabileceği yazıyor yalnız
sadeturkvatandasi SeninAnnenBirMelektiYavrm ahah bende üstte yazdığı açıklamayı okumuştum sadece linke tıklamamıştım siz deyince baktım😅
BirAnneBirBebekkkKk Canim ilk 5 dkda ckan sonuc dogru benimde oyle olmustu dolaba koydum sabahta baktigimda ikinci cizgo silikti ama yoktu tekrar test yapip 5 dk bakim ilk dklardaki sonuc dogru ama siz siz olun cocuklariniz kucukse cift korunma yapin ben cift korunma yaptigom halde korkuyorum
Cansu_levnt0809 BirAnneBirBebekkkKk adet oldum zaman sprail taktırcam büyük oğlum iki yaşında küçüğü 7 aylık 🤦♀️
BirAnneBirBebekkkKk Cansu_levnt0809 spiralde cozum degil canim benimki kaydi allahtan hamile kalmadım cift koruma sart
Nurtalib Cansu_levnt0809 o korku berbat bi sey bende tüpleri baglatmadigim icin aşırı pismanim sirf bu korkular yüzünden testi tekrarlayin isterseniz bu sefer kesinlesir herhalde
Beren-2020 Cansu_levnt0809 keşke özele gidip spiral taktirdaydiniz. silik çıktığında ben hamileydim hayırlısı olsun hakkınızda tabi