Kbrysn Merhaba arkadaşlar Sezeryan olalı 68 gün oldu ev işi yaptığımda yada birşey kaldırdığımda anlık kanamam oluyor böyle bir sorun yaşayan var mı ?
Esracim Kbrysn canım sen ne yapıyorsun ev işi ağır vs kaldırma yapma bunları dikişlerin patlayabilir yorma kendini. Zorlamissin ki kendini kanama olmuş
Lilan Kbrysn 68 gün ve kanamamı ? Bende hiç olmadı. Bence doktora gitmelisin. Ben 68 günümde bi ton iş yaptım ama hic böle birşey yaşamadım
Betulemre Kbrysn bi doktora görünmelisin sezaryen ile doğum yaptim iki ay oldu bende iş yapıyorum ama cok şükür oyle bisey olmadi hatta oglumun arabasini indirip kaldırıyorum falan
Kbrysn Lilan canım bugün gittim bakmadı bile pis kanı arıyordur daha çok iş yap dedi ve cok sinirim bozuldu normal değil yani hiç birşey yokken bir anda oluyor
Kbrysn Betulemre ben arabayı kaldirdigim an canım üzerimde hiç temiz birşey kalmıyor olduğu gibi gidiyor
Betulemre Kbrysn alla alla bence başka biyere bir gitmelisin olmaz oyle ihmal etme canım Allah korusun daha kötü olma
Mira07 Başka bi doktora gözükün bence bende sezeryan oldum bugün 22 gün ama her işimi yapıyorum bebek arabası ağır olmasına rağmen kaldırıp indiriyorum şükür hiç birsey yok 3 gün evimi süpürmüştüm bi farklı görüş alın derim
makinistanne Kbrysn ben de sezeryan doğum yapalı 64 gün oldu. Benimde hala kanamam devam ediyor iş yapsam da yapmasam da