Ayso5 ozgealpaslan biz 495 tl ye aldık temmuz ayında malum yine zamlanacak. Gecen haftalar da yaptık valla herkes ateş yapmaz desede bende yaptı ama neden yaptı anlam veremedim
Bugleminannesii ozgealpaslan 495 TL birinci doz ikinci dozada 495tl.istediler ama zam gelcekms bi hafta içinde alacaksanız elinizi çabuk tutun heran gelebilir. Atesde yapmıyor
Asyaveannesi04 ozgealpaslan bizde hiç bir yan etki olmadı ateş, İshal vs bugün sordum ikinci doz alımı için 495 dedi ama her an zam gelicek dedi eczacı alıp evde biz bile dolapta saklayabiliyormuşuz, ben bebeğimin vitaminlerini vs hep 3er 3er alacağım şimdiden
ozgealpaslan Asyaveannesi04 alıp ne kadar buzdolabında saklayabılıyoruz cnm acaba 🤔 bnde alıcam bılgı almak ısterıö senden
Bendiyebiri ozgealpaslan 500 liraydı biz alınca. Geçtiğimiz salı günü vurulduk ilk doz. Verem ile vurulduk biz birde. Ateş olmayacağı dendi ama kızımın gece ateşi çıktı. Şöyle bir durum vardı dışarda çok yağmur yağıyordu ve banyo yaptırmıştım sağlık odağında da cam açıktı ordan sa soğuk almış olabilir bilemedim o yüzden. Yine d ile tedbirli olmak lazım. 2. Ayında yaptırdım ben
Hilalylmzzz Biz ikinci dozu olduk her ikisindede huzursuzluk yaptı bebegimde ama ertesi güne bişey kalmadı
Parkays ozgealpaslan tek basina rota asisi ates yapmiyor ama ben 2 aylikken 2. Ay asilariyla ayni anda yaptirdim. Gece 37.9 a kadar cikti atesi sonra indi. Ilac vermedim. Yarin da 4. Ay asilarimiz var . Yine onlarla birlikte 2. Doz Rota yapilacak. Burada (Seul’de yasiyorum) 3 doz yapiliyor Rota ve her bir doz 110$ 😩
Nzrkumsal06 3 ayligiz anneler kararsız kaldım vursammiki kayınvalidemle bilmediginiz aşıyı vurma diyo araştırdım diyorum doktorda zorunlu vurun dedi
Eyllada Nzrkumsal06 biz 2 gün önce olduk 2 doktorla görüştüm ikisi de önerdi öyle yaptırdım karar sizin ama doktorumuz benim çocuklarım çok ağır geçirdi kesinlikle imkan varsa yapılmalı şuan salgın var dedi bence imkanınız varsa en azından keşke yaptirsaydim dememek için yaptırın
Nzrkumsal06 Eyllada yok yapicam ben zaten doktorumda önerdi eşim karışmıyor yap dedi kayinvalidem strese sokuyor insani eskiden biz cocuklarimiza aşımı vuruyorsun diye
Asyaveannesi04 ozgealpaslan son kullanım tarihi varmış üzerinde eczacılar da alınca buzdolabında saklıyormuş