Nariye007 Arkadaşlar merhaba 2.5 yasinda kızım var sabah 10 kalkiyor ikindin 3 den 6 ya uyuyor gece 1 2 gibi uyuyor nasıl cozecem uyku sorununu napmaliyom daha bu saat oldu uyumadi beni oynatıyor elinde?
Irem4772 Nariye007 gündüz uykusunu kısaltın max 1.52 saAt sonra siz kendiniz uyandırın.. ve sabah daha erken uyandırmaya çalışın 8 en geç 8.30 cıvarı😘
Flzkrtttt Nariye007 Sabah erken uyandırın öğlen uykusunu en geç 12 1 de yatırın 1 1.3 saat uyusun sonra uyandırın anca öyle yoksa gece 1 2 zor oluyor benim oğlumda böyle yada gündüz uykuya yatırmayın gece erken uyur en geç 10 da uyutun
Babyboy2020 Nariye007 sabah uyandıgında kahvaltı sonrası dısarı cıkar hava alsın sonra oglen uykusuna yatır 12-2 arası uyuanmassada dürt uyandır aksam 22.00 de yatır bı hafta bu sekıl yap duzelıcek aynısı bende vardı
Hypatia1 Nariye007 net söylüyorum direk değişecek. Gündüz uykusu en fazla 1,5 saat. Gelmiş 2,5 yasına. Benim kızım 16 aylık gündüz uykusunu kalırıp iki saat yaptıgımda bile gece uyanıyor. Ayrıca kısa uyudugu için hemen uyumak isteyecek gece uykusuna.