QueenMommm 7,5 aylık bu aralar uykuya geçerken memeyi bırakıp dönüyor neden yapıyo anlamıyorum yeni yeni dönmeyi öğreniyor zaten uyumuyo ağlıyor dönüyor
Oznur_0708 QueenMommm geçiyor canım merak etme bırak engelleme buda bir gelişim parçası öğrensin rahat edersin 1-2 haftaya bu dönemede gizli atak diyorlarmış
gossipannee QueenMommm bebekler yeni bir şeyler öğrendiğinde uykuda bile yaparlarmiş bi yerde okumuştum hatta burda okudum yanlış hatırlamıyorsam birinin bebeği birden kalkıp oturuyomuş ama uyumaya devam ediyormuş😂😂
Mommsf1 Oglumda oyleydi sonradan donup uyumaya basladı 5 aylıktan itibaren hep donerek yatar yanı normal sabıt yatmaz yuz ustu yatar devamlı hıc normal yatamaz suan 1 yasında ama aynı devam edıo bı sure sonra dönüp uykuya devam eder
_minik1mucize Mommsf1 acaba oğlunuz dönmeye başlamadan öncede yüz üstü uyuyormuydu? Bizim ki hep sırt üstü yattığı için yüz üstü nasıl yatacağını bilmiyor sanırım 😂 sonradan kendi kendine öğrenebileceği bişey mi ki?
_minik1mucize Bizde de uyurken yüz üstü dönüp kendisini uyandırıyor. Kafayı kaldırıp ağlamaya başlıyor. Dönmeye başlayınca kundak yapmayı bıraktım ama hata mı ettim acaba? Zaten güç bela uyuyor.
Dolores _minik1mucize hayır doğru yapmışsınız. Dönen bir bebek için kundak çok tehlikelidir. Benim oğlum da 6 aylık uyurken dönüyor. Normal.