balkizannesiiiii Ya kızlar bu korkuyu nasıl atlayacağım nolur yaşayanlar neler yapıyorsunuz geçirmek için unutamıyorum uykudayken de sıçrayıp kalkıyorum sesine zaten hamilelerimden beri devam eden panik atak var napacagim bilmiyorum 🥺
a010101 balkizannesiiiii ilkokula giderken hocamız bulutların + - zıt kutuplar olup anlaşamadıkları için birbirine çarptığını söylerdi korkmamamız için hala bile gök gürlese kızım bakıyor anlamasada bulutlar çarpışıyor annecim derim normal birşey korkunuzun üstüne gittikçe yenersinz
Nazlican balkizannesiiiii Ay o bende de var 🤦🏻 Hamileydim aşırı şiddetli yağmur yagdı gök gürültüsü eşliğinde babam aradı direk yalnız mısın diye 😄😄 Yalnızsam sürekli telefonu açık tutarım değilsem zaten kim varsa ayrılmam yanından 😄😄
balkizannesiiiii a010101 çabalıyorum dua ediyorum kızımın elinden tutuyorum rahatlıyorum ama yeniden oluyor bi şey geliyor icime sanki ev başıma yıkılacakmış gini
a010101 Gurbet2101 küçükken birşey yaşadınız galiba ki bu kadar travma olarak kalmış ama birşey olmaz merak etmeyin duanızı okuyun yatın vesvese vesveseyi çağırır
balkizannesiiiii Nazlican bende aynı ya benim eşim yanımdaydı ama ha varlığı ha yokluğu 🥴 ben korkudan bayılsam beni acile götürürler tedavi ettirirler onun anca haberi olur
CatBoy balkizannesiiiii Nasıl bir telkinde bulunulur bilmiyorum 😶 benimde en sevdiğim şeydir yağmur yağsın gök gürlesin o sesi dinleyeyim bana da huzur verir tam tersi 🙈 Dua edip Rabbime sığının 🌿
Ecrininannesi58 Ben çok seviyorum gök gürültüsünü ya gece olsun içeri ışık girsin şiddetli yağmur yagsın acayip hoşuma gidiyo