Pamuklupide Kızlar arkadasım adeti 10 gün gecikti dün test yaptık iki tane silik çizgi cıktı bugünde adet oldu yarın doktora gidicek böyle olan var mı üstüne görme diye bişey duymuştum ama
Gizemlibirisi Pamuklupide bende de öyle çıktı doktora gittim bu test negatif zaten dedi gebelik yokmuş dedi. Bende anlamadım
Gizemlibirisi Pamuklupide bende çok istiyorum canım. Hatta hurda testi paylaştım çok net çıkmıştı. Bir test daha yapsın bence. Ben sonra bir test daha yaptım çıkmadı. Üstüne görmeyse eğer diğer testte de çıkar. Birde testi yapar yapmaz ilk 5 dakika içinde mi ikinci çizgi çıktı. O önemli
DefnesMother Benim böyle olmuştu. Regl olduğumu düşünüyordum şüphelenip test yaptım sonuç pozitifti. 7 haftalıktı öğrendiğimde 😇
Pamuklupide Gizemlibirisi evet hemen çıktı iki testte de silik çizgi belirdi bende sasırdım vallla testlere güvenim bittii
asiltonunmommysi Pamuklupide heveslendirmek istemem ama geçen biriyle denk geldim yaş araları az olunca sordum 3 aylık hamileyken öğrenmiş hamile olduğunu 2 ay adet görmüş gördüğü içinde şüphelenmemiş tabi hiç. Her şey olabilir hayırlısı olsun