Rruukkiiyee yürüyünce işler değişiyor🙃sağlıkla yürüsün inş. Deterjanları, kırılabilecek tabak çanak ne varsa mutfak eşyalarını, eğer çekmeceyi ulaşıp açıyorsa bıçak gibi sivri şeyleri ulaşamıyacağı yere koymak en iyisi. İlaç torbalarını, yutabileceği küçük eşyaları ortada bırakmayın. Masa sehpa gibi ucu sivri köşelere aparat alabilirsiniz. Pencereyi zaten söylemişsiniz. Sigara içen varsa çakmak ve yanıcı maddeleri ortalıkta bırakmayın.Eğer perdeniz stor perdeyse bebekler stor perdenin ipine çok meraklı oluyorlar. Perde ipi diyip geçmeyin onu sarıp bağlayın. Bununla ilgili bebek ölüm haberi duymuştum.Evi silerken su dolu kovayı ben çoğunlukla banyoda tutarım bezimi orda sıkarım yada masa vs yerlere koyarım.buda bir tehlike çünkü. Küçükken annemle bir bebek tazesine gitmiştik.bebeği su dolu kovaya düşüp boğulmuştu.rabbim tüm bebekleri esirgesin. Hııı birde mıknatıs olayı var. Magnetleri bebeğinize oynasın diye vermeyin. Çünkü Allah korusun mıknatısı yutarsa ameliyatla alıyorlar. Boğazına kaçacağını düşündüğünüz sert şeyleri verirken yanınızda olsun. Çekirdekli birşey veriyorsanız çekirdeğini çılarınFelaket tellalı gibi konuştum🥰ama gerçekten önemli bir konu bu. Lütfen anneler dikkat edelim🌹