SinemNobi Merhaba 4.aya yeni giren bir bebeğim var haftaya tatile gideceğiz. Dikkat edilmesi gereken şeyler nelerdir. O ayda bebeğiyle tatil yapan annelerin tecrübelerini öğrenmek isterim
Snowglobe SinemNobi güneşten koruyun altını sık sık değiştirin sıcaktan pişik olmasın başka da Bi şeye gerek yok. Suya sokacaksanız havlusu olsun bide.
Tatlican SinemNobi suya sokarmisiniz bilemem ama dr bize 2yasa kadar havuz önermemisti enfeksiyon kapar diye
rosesbabys SinemNobi ay tam zamanında gidiyorsunuz. ben gecen sene gittiğimde 4 aylıktı hiç bi şey anlamadım emziriyordum onun rahatlığı vardı bide uyanınca emzirip kahvaltıya iniyorduk oda bebek arabasında duruyordu dısarda biraz yürü et derken uykusu geliyordu biizm kahve zamanında uyuyordu sonra denize iniyorduk eşimle dönüşümlü giriyoduk bebişide suya soktugumuzda zaten direk uykusu geliyordu ben şezlongta emzirip uyutuyordum falan çok keyıflı oluyor o zaman etrafımda koşuşturan ve peşlerinde anneleri görüp tadınj çıkartıyordum çünkü bu sene bende o bebek peşindeki anne olucam 🥲🥲 iyi tatiller ☺️
SinemNobi Teşekkür ederim.. Havuzdan ziyade denize sokmayı düşündük biz de. Uv korumalı kıyafet aldık sanırım güneş kremi önerilmiyor. Mustela almıştık yenidoğan için uygun ibaresi var ama biraz bakındım krem sürmeyin denmiş hep.
SinemNobi rosesbabys ya inşallah iyi geçer ben de tedirginim hani oturamıyor hep kucak istiyor nasıl olur acaba diye, inşallah sizinki gibi rahat geçer 😀
cupacakes rosesbabys evet evet beni anlatmışsınız o zamanların kıymetini bilememişim 😀 bu sene işimiz yaş her yere dalar asla durmaz ne yedi yemedi derdide cabasi. Şutunu içer arabasında gezer uyurdu ah ah 😀😀
MerveKayraTugra Bence korkmayın. Bebeklerin en rahat dönemleri. Hele de emen ve uyuyan bir bebekse. Siz emzirip, altını değiştirip uyutana kadar eşiniz yüzsün. Uyuduğu zaman da eşiniz başını beklesin siz yüzün.
Gzde3535 SinemNobi bizim bebeğimizde 5buçuk aylık eşim tatile gidelim diyor ben cesaret edemiyorum çünkü çok mızmız bir bebeğim var ne mama yiyor ne duruyor.Bir de ek gıdaya geçicez orda nasıl vericem ek gıdayı eşimde iznini tam zamanına almış yani ne yapıcam bilmiyorum bende.
SinemNobi Gzde3535 kaç gün kalacaksınız? Ek gıdayı birkaç gün erteleyebilirsiniz ya ds orda birer kaşık verebilirsiniz mutfakların barlarında haşlanmış sebzeler oluyor. Belki tatil iyi gelir yorulunca uyur enerjisini atmak onu da mutlu eder. Hiç belli olmaz deneyin derim
Gzde3535 SinemNobi 4gün kalırız diye düşüyorum dediğiniz gbi haşlama sebzeler oluyor öyle yapabilirim.Nasıl olucak diye düşünmekten kendimi alamıyorum şimdiden strese girdim :)
cupacakes SinemNobi 5 buçuk aylıktı güzel geçti annemi de götürdüm ben ama . Havuza soktuk fazla kaldi galiba çok sevdi diye almadım oynadi biraz o gece burnu aktı ates yaptı bi gün sürdü ama tadımız kaçtı biraz . Hava değişikliği olduğundan da olmuş olabilir havuza denk gelmiştir dedik . Bol bol etrafı izledi bebek arabasında uyudu o aylar keyifli oluyor sağa sola dalmıyorlar bi sene isim zor geçen sene rahatmış . Ben sağarak veriyordum sadece sürekli süt sağmak zor olmsustu onun dışında bebeğe de iyi geliyor
SinemNobi cupacakes havuza sokmayın falam dediler enfeksiyon riski için bana da mantıklı geldi ama deniz de otele 500 600 metre falanmış nasıl yapsak onu bilemedim. Havuza sokmak istiyordum benim de su korkum vr çünkü denizde yüzemiyorum. Şuan kararsızım soksam mı sokmasam mı diye
SinemNobi Gzde3535 ayy stres yapmayın bazen ben de nasıl yapcaz ya diyorum ama bu da deneyim çok rahatsız olursa odaya çıkarız diyorum. Eşiniz de destek olur gibi bir hisse kapıldım bence eğlenirsiniz 😀