aycinruzgar Oğlum 10 aylık oldu hala çorapla yatırıyorum üşür diye düşünüyorum doğru mu yoksa yanlış mı yapıyorum acaba ?? Çok kalın giydirmiyorum ama havalar dengesiz olunca ayarlayamıyorum galiba 🤷🏻♀️
Kader_cinar aycinruzgar bence hiç gerek yok nasıl alisirsa öyle devam eder. Benim bebeğim üstünü çok açan bir bebek ama yine de çorapsız yatırıyorum 9 aylık
Wanderlust aycinruzgar hic onerilmez mart dogumlu olmasina ragmen doktorum cikarttirdi ki yaz kis ustu acik yatar hasta da olmaz ev 22-23 derecede kisin bu sicaklarda yazik biraz abartmissiniz bundan sonra cikarin dolasim acisindan onerilmiyor
mutluuanneee Deletedmom_28 benimki de 4 aylık çorapla uyursa daralıyorum hemen çıkarıyorum because some Antalya problems 😅
Yarennnnnaltnbsk Ben yenidoğandan itibaren çorapsız yatırıyorum geceleri, beyin gelişimini çok etkiliyor diye okumuştum o yüzden yatırırken hiç çorap giyindirmem kendimde giyinmem 😂
Deletedmom_28 mutluuanneee ya ahahahahahahah bende öyle ben rahat edemiyorsam oda rahat edemez kafasındayım🤷🏻♀️
Bety Yanlış yapıyorsun kan dolaşımı içşn iyi değil çıkar rahat rahat yatsın kışın dahi çorapla yatırmıyorum klimayla ısınmamıza rağmen biri 25 diğeri 8 aylık 🥰
kar_kristali aycinruzgar bebeğinizi nasıl alıştırırsanız öyle gider. Birde sağlık açısından yatarken çorabını çıkarsanız daha iyi. Araştırın isterseniz. Benim çocuklarım yazın doğdu. 40ı çıkana kadar dikkat ettim. İnce bir çorap giydirdim. Daha sonra sadece çıtçıtlı badysiyle yatırdım. Anne olarak tedirgin oluyorsunuz tabi anlıyorum. Fakat havalar ısınmaya başladı. Bana göre çıkarsanız daha iyi. Tabi takdir sizin🥰🌹
SeverusSnape aycinruzgar ben hiç çorap giydirmedim uyuturken, patikli tulumlarla bile cebelleşiyordu.🙈 Çorapsız uyuması kan dolaşımı açısından da daha iyi. Üşüyeceğini zannetmiyorum.😊
AyazisMom aycinruzgar 8 aylık ne gece ne gündüz çorap giydiremiyorum saniyesinde çıkarıyor asla ama asla giymiyor bende çorap giydirenlere özeniyorum çünkü kendimde çoraplarımı asla çıkaramam
AyazisMom aycinruzgar amin yani demem o ki üşümüyor benimki üşümüyorsa hiç çorap giymeyerek hiç bir bebek üşümez sanırım tabi bulundugunuz şehirede bağlı biraz ☺️
Cennet-Eserr aycinruzgar doğdu doğalı hiç çorapla yatırmadım doktorumuzda çorapla uyumak zararlı demişti zaten.
Latiko aycinruzgar doktorlar çorapla yatırmayı önermiyor genelde ama anne yüreği işte ya üşürse diyor insan 🥹