Gzm17 Bu kadar saç dökülür mü ya apaz apaz resmen hergün duşa girmeye saçıma tarak sürmeye korkar oldum toplu olduğu halde bile akıp geliyor evin her yeri kıl nolur ne iyi gelir buna napcam böyle 😭
brnglnr Gzm17 halalles diye bir şampuan görmüştüm doğum sonrası dökülmeler için fayda gören olmuş. Muhendisinoglu instadan bakabilirsiniz
Poyrazinorhaninannesi33 Gzm17 benim de aynıydı artık herkes kıldı. Yemeklerden bile çıkıyordu ne kadar dikkat etsem de bugün saçlarımı kestirdim umarım dökülmez artık
a010101 Gzm17 4 ayda başlıyor 7 8 ayda azalmaya başlıyor ben pek takviye de almadım yemek zor yediğim için doktorunza danışıp alablrsnz de 8 ay oldu saçlarım çıkmaya başladı dökülenler dökülmede azaldı sarımsaklı şampuan ile yıkadım hep
Yagmuurr Gzm17 Değerlerinize baktırdınız mı vitamin eksikliğinden de olabiliyor.Ayrıca saç kremi vs kullanmayın
lisansli_Mom49 Gzm17 bir kaç ay normal yani benimde öyle oldu puan çok şükür geçti gitti kel kalmasın korkma cnm
gamgun Benm 1 yil oldu hâlâ dokuluyor sacimi daha 40i cktgnda kestrdm ama yok ya bi turlu bitmyo dokulme😪