Aysellctn Kızlar bebeğim 2 buçuk aylık akşam 6 da gece uykusuna geçiyor gece 3 de uykusunu almış oluyor zor uyuyor sizce akşam 10 gibi uyandırmalı miyim daha geç uyanması için 🥲
Alpingo Aysellctn aksam 5 de en geç uykularını tamamlaması gerek canım,bence biraz daha ayakta tutmaya çalış 7 ye cek sonra 8 e cekersin zamanla oturur düzen
Busragokceberra Aysellctn 18:00 değil de biraz daha geç yatırın o zaman daha rahat ve sabaha kadar uyur bence
Kumru_ Aysellctn Şimdi uyandirmayin. Yarından itibaren gündüz uykularını düzenlenmeye çalışın bence. Zaten yavaş yavaş bu şekilde gece gündüz düzeni oluşur
Aysellctn Minkpndam şimdi oturdu mu düzeniniz ben duzenlemeye çalışıyorum ama gazı oluyor çok ağlıyor yorulup uyuyor ister istemez düzen bozuluyor
Kumru_ Aysellctn Rica ederim. Bir de internetten ayına göre uyku uyanıklık saatlerini. Kaç saatlik kaç tane gündüz uykusu yapması gerektiğini araştırın. İşinizi çokk kolaylaştıracaktır🌸
Cennt Bnm bebeğimde geç uyuyor dokuzda en geç uyumask gerekirken direniyoe üç buçuk aylığız sizce uyku düzenine başlamalı mıyım ya da nasıl bir yol izlemeliyim. Gece uykusuna erken geçmesi için lütfen yardım edin