TheBaby Selin648 Canım yılların markası artık her yerde satılmıyo Trendyoldan al bak keyfine. Bana teşekkür edeceksin. Lady speed stick
Kuzeymiram Selin648 ben bimden aliyorum kacinlar icin 7 24 olani ama gene gecmiyorsa koltuk altina limon sürebilirsin ben eskiden oyle yapqrdim 12 saat ter kokutmuyor limon
Bensum Emotion berbat. Ben normalde kokmam ama bu markayı sürdüğümde kendi ter kokuma katlanamıyorum🫣😁 Rexona ve Nivea kullandığımda hiç koku olmuyor
Kizimmmmm Selin648 1 çay kaşığı karbonat 3 4 damla su. Krem şekline getirip koltuk altına sürüyosunuzm. Sıfır koku.
Zmnl19 Selin648 dove mavi kapakli sabun tarzi stick kesinlikle alin ama mavi kapakli olani olucak mutlaka digerleri etki etmior
Kizimmmmm Asden 1 çay kaşığı karbonat 3 4 damla su. Krem şekline getirip koltuk altına sürüyosunuzm. Sıfır koku.
Kbrbisi28 Selin648 rolon bilmiyorum ama esimde var bu problem limon ve karbonat ile kür hazirliyorum o kokuyu önlüyor duzenli kullanimda bir sure bekletip yikiyor ve sonra rolon suruyor uzun sure önlüyor