İlk idrarir haricinde oğlum asla ağlamadi huysuzlanmadi bile hiçbir şekilde ağrı kesiciye gerek duymadı.15 dk sürdü işlemi biz hastane işlem ev derken tam 30 dk içinde hepsi bitti.1 hafta su degdirmedik kakasinin degmemesine muntazam özen gösterin dedi ek gıda aldığı için pansuman öğretmişti önce bir idrar kabina batikonla fizyolojik serumu karıştırıyordum sonra şırınga yardımıyla pipiyi bu solüsyonla önce yikiyordum mikrop enfeksiyon olmaması için elime eldiven takip sonra göz merhemi olan teramsin aldırmisti bize onu dikişlerin üzerine yuvarlak şekilde sürdüm pipi bostaydi ne sargı vardı ne de bardak koydurdu insanın idrarir en büyük deri iyileştirici özelliğe sahiptir pipi boşta kalacak 2 hafta 1 numara büyük bez takacaksiniz dedi.eve geldiğimizde zaten sıralayan bir çocuk olduğu için bir yere çarpmamasina özen gösterin yeterli sıkmayın bogmayin bu kez psikolojik olarak etkilenir dedi yaramazliga kaldığı yerden devam etti.zaten 3.gun tüm dikişlerini attı 5.gune pipide hicbirsey yoktu 1 haftada yıkamayın demisto yikamadik.cok kolay atlattı hamdolsun