Momonlyn Madam Ayy dün eşimin yengesi çok bilmiş bir şekilde ne gerek var o aşıya havuç suyu ver hiç bisey olmaz dedi 🤦🏻♀️😂
ikikizannesi Momonlyn yan komsumun kizi 2.5 yasinda asili rota gecirdi 1 hafta yatti hastanede baya agir gecirdi cocuk bilemiyorum asi olup agir gecirende var hafif gecirende bnm cocuklarim asisiz elbette bircokkez ishal oldular rotamiydi bilemiyorum ama hastanelik olmadik hemen probiyotik veirrim en fazla iki gun sürüyor ishalleri
Momonlyn Madam Bide bebeğim 3 aylık ek gıdaya başladın mı dedi 😯 O 6 aylıkken değil miydi ya dedim, hayır aslında 3 aylıkta başlanıyor ama sütün yetiyorsa gerek yok dedi. Dedim tövbe yarabbi ilk kez duydum olsun ben 6 aylıkken baslayayım yine de dedim 😂😂
Madam Momonlyn doktorlar bu dediğini.duymasın şeytan taşlar gibi taşlarlar seni çocuğu öldürürsün deseydin😅😅
Poyrazin_annesii Momonlyn bnm oglumda sadece mamayla beslendıgı ıcın 4 aylıkken ek gıdaya başla dedı doktr ztn ılk 1 ay tadım olucak dedı. Bnde gttm 4 aylık olan butun kaşıkları fln aldm üstünde 4+ yazıyor. Aslnda 6+yazanla aynı gbı anlmdm bnde ne ozellıgı var
Elifkskl Momonlyn oğlum çok ağır atlattı. Biz süresini geçirdiğimiz için yaptırmadı. 2.ay da ilk doz demişti hemşire. Bizim sonumuz havale ile bitti. İmkan bile yoksa 1 ay kısıp aşısını yaptır. Öldü diye çok korktum ben. Rabbım kimseye yaşatmasın bu duyguyu.
Poyrazin_annesii Momonlyn bu ignenın kutusunda cam şişede olan sıvı şey varya onu dırek agızına damlatıyolar
Badeninannesi1 Momonlyn mutlaka yaptırılmalı çünkü gerçekten çok tehlikeli bi hastalık ben başta ne gerek var diye düşünmüşken etrafımda geçmişte bu aşı olmayıp hastanede yatan bebekler duyunca hemen yaptırdım
Derinikolu hellomom merhava, rota aşısının ikinvi dozundan sonra kızımın vücudunda sinek ısırığı gibi kızarıklıklar oluşmaya başladı bildiğimiz bi alerjisi yok ama aşı tetiklemiş olabilirmi acaba?
fadjobe87 Derinikolu Alerjisi olan çocuklarda alerjinin erken ortaya çıkmasına sebep olur diyenler var. Bebeğim alerjik doktorumuz aşıyı onermedi
hellomom Derinikolu bilmiyorum ki. Benim bildiğim süt alerjisi varsa tetikliyor. Benim görümcemin kızında yemek yediremediler çocuğa yediği birçok şey dokunuyordu kusuyordu, midesini rahatsız ediyordu. Sonunda da yemek yemeyi reddetti.
Mtm Momonlyn damla zaten bı kaç damla şeklinde veriliyor ben 3 doz olanı yaptirdim sonuncu dozu evde yaptım
Asli123 Momonlyn paralı ya ondandır. Bedava olsa koşa koşa yaptırırlar. Benm çevremde de yaptıran yok gibi bişe. Eltimde yaptırmadı. Ben o zamanlar hamileydim tam bilmiyordum ne olduğunu. Kaynım arada ishal olmak iyidir yaptırmayalım çok pahalı demişti 🤣🤣