Leylaa_ Haftaya komşular gelecek hayırlı olsuna çocuksuz 20 25 kişi olacak o yüzden 5 tuzlu 5 şekerli menü düşündüm Yaş pasta Tahinli kurabiye Cup kek Havuç top Saray sarması Dolma Poğaça Börek Makarna salatası 1 tane daha tuzlu olmasını istiyorum ne yapabilirim Patates salatası nasıl olur acaba . Mercimek köftesi kısır tarzı olmaz eğer onlar olursa bizim burada sadece onlar verilmez yanında salatası ayranı yufka ekmeği olması lazım o yüzden ona göre fikir verirseniz 💜
BirAlparslanAnnesi Leylaa_ bence havuç topları yada cup keki çıkarabilirsiniz. Bayada çeşit yapscaksınız çoğu ziyan olmasın
Daenerys Leylaa_ şehriye salatası da güzel oluyor ya da kus kus. Mısır, turşu, kapya, dereotu koyunca çok güzel oluyor. Patates salatası çok doyurucu olabilir. Diğerlerini yiyemezler tıkanırlar
Aleyna_12 Leylaa_ Arpa şehriyesini biraz kavur üzerine su dök pilav gibi pişir. Tazesogan Dereotu mısır salatalık tursusu kırmızı köz biber birazda mandanoz hepsini karıştır mükemmel oluyor. Ben biraz da pul biber koyuyorum yazın cok iyi oluyor bu tarif. Denersen yorum beklerim begenip begenmedigini😂
Tatlican Leylaa_ Çok guzel canm ve degisik geldi bizde ilk yedik içinde ceviz ve dereotuda vardı internette tarifi var bakabilirsin cilekli semiz otu salatasi yazinca çıkıyor.