mislinabebek En pahalısı iyidir diye aldım. Kızım 4,5 aylık doğduğundan beri kullanıyorum. Bu ara çok sızdırmaya başladı. günde 10 kere kıyafet yıkıyorum. Hep pişik olur diye başka markaya geçmekten korktum. Varmı iyi bez önerisi olan 🙄🙁
Deletedmom0099 mislinabebek 2 senedir molfix kullanıyorum. taşma sızma pişik hiç yaşamadım. gece 12-13 saat takılı kalmasına rağmen
izmirlim35 mislinabebek biz de premium care kullaniyoruz 1 kere bile sızdırma olmadı okuyunca şaşırdım doğrusu 🤭😁 sleepy den geçmiştik ona da o baya sızdırdı çünkü hiç memnun kalmadim
Elisam16 mislinabebek bende şimdiye kadar hep prima kullandım kızım 21 aylık ama bu ay prima aldığımda çok fazla değiştirmek zorunda kaldım günde 5 defa falan değiştiriyorum önceden bu kadar çok sık değiştirmiyordum çok güzel emiyordu sıvıyı eskisi gibi değil artık herhalde primayı da bozdular
mislinabebek AntiSosyallKelebek pardon aktif bebek kullanıyorum ben diğeri burda pek bulunmuyorum bulamadım çabuk bitiyor
izmirlim35 Deletedmom0099 molfix ilk denemede bütün çiş yatağa geçmişti bizim bebekten bebeğe değişiyor sanırım 😊
tarihcianne61 Bizimde gece çok sızdırmamız oluyordu prima harmonie bezle bulduk çözümü. Sadece gece bezi olarak kullanıyorum çok memnunum.