Fatmaey Doğum günümüz yaklaşıyor ilk çocuğum çok heyacanlıyım çok az kaldı siz değerli arkadaşlarım nasıl konsept yaptınız ve nerden temin ettiniz fikirlerinizi Alabilir miyim ne yapabilirim karekter olarak Mickey mouse düşündüm ben ama kararsızım
Honki_Ponki Fatmaey ben gecen sene evde kendimce deniz kızlı bir konsept hazırladım çokta cici olmuştu bu sene ne yaparım bilmiyorum belkşde sade bi pasta alıp bir kaç bolanla süslerim diye düşünüyorum zaten bayramın 3 gününe dek geliyor baklım ne göstericek zaman bende düşünme aşamasındayım ama aklıma kelebekli konsept geliyor birde 😍
Honki_Ponki Fatmaey birde ben bir kaç şeyini trentyoldan almıştım bikaçınıda konsept ciden aldım balon çubuklarını trentyoldan yarısını.balonları Konseptciden deniz kızı filamalarınıda trentyoldan almıştım
Drkn Fatmaey bizimde yaklaşıyor doğum günümüz ilk yaş günü olcak insAllah unicorn konsept yapmayi dusunuyorum
Angel00 Fatmaey kasım için erken rezervasyon yaptırayım diye ben inst da organizasyonculara sordum Ankara’da yaşıyorum 2.500 diyen var şok oldum ya fiyatlar ucmuş 850 diyor en en ucuz birşeye benzemiyor