buurcuo Sürekli kucakta durmak gibi bi alişkanlik edindi oğlum hic bir iş yaptirmiyor bana nasil başedilir bebekle bu ayda anneler ?
Mavis72 buurcuo aynı benim durumum, bıraktığım gibi çığlık kıyamet 😫 napıcağımı şaşırmış durumdayım 🤷🏼♀️
FeriDeniz buurcuo sürekli istiyorsa sürekli aldım ben o aylarda. Akşam olunca belim, sırtım, kollarım çok kötü ağrıyordu. Yine de kucaklıyordum. Emeklemeye başlayınca kucak istemeler azaldı. Şimdi yürüyor. Çok az geliyor. 😂
Nesrinbek88 Benim kız ı'm da 4 aya yeni gircez ama emmeyi çok azaldı bi çekip bırakıyor sürekli böyle 5 dk emiyor sadece doymuyor gibi geliyo bana çabuk sıkılıyo daha önce böyle değildi hafta sony kontrolü var kg verdi iştahı yok sizinde böle mi acaba
Annisss Nesrinbek88 aynen bizde oleyiz 5. Ay olmamış kilo alımı durdu gibi ve benden başkasına gitmiyo hep kucak
buurcuo Nesrinbek88 evt bizde boyleyiz bu ay iştahsizlik var cok kisa sürüyo süt emmesi oyun yapiyo daha çok doymadigini dusunuyorum bende surekli teklif ediyorum
asbek Bizde Doğumdan beri öyleyiz hep bi kucak 4aylığız 3 haftador meme reddimiz var emdiği Zaman Da 5 dk emiyor 3-4 saat duruyor bilmiyorum ne olacak bu işin sonu
Annisss buurcuo almamıştı sağlık ocaginda da doktorda da hatta 200 gram vermistik lazım şükür yerine geldi o