Melesss Biberon mamasına katan var mı? Nasıl katılıyor mamayı hazırlayınca bundan içine ne kadar koyuyorsunuz?
Ucansupurge Melesss Meyvesine çorbasına falan koyuyorum ben. formül mama ile hazırladığım zaman yemiyor. kıvamına göre ayarlıyorum
Syyyy Melesss ben ışık su ile yapıyorum muhallebi gibi. İçine meyve veya hurma ezmesi koyuyorum bebeğim öyle yiyor. Biberon ile verildiğini bilmiyorum. Ben kaşıkla yediriyorum yemek yapamadıysam kurtarıcı öğün oluyor
Melesss Kuzeymiram besleyiciliği yüksek oluyor,kilo aldırıyormuş bir de ama ben onun için kullanmıyorum bu aralar iştahı yok bari bir şeyler yesin amaçlı aldım🌸
deno1 Melesss biberon kac delikli benim 4 delikli 4 5 mama kaşığı deniyorum kontrol ede ede koyuyorum uçtan zor cikiyor çünkü birde 180 cc yaptım içmedi hepsini zor içildiği içinmi beceremedim mi bilmiyorum sanırım muhallebi gibi hazırlamak daha iyi olur
Kuzeymiram Melesss peki yatmadan öncemi yediriyorsun cnm hangi ögünde veriyorsun , bende bikerelik alayim olmazsa
Melesss Kuzeymiram bende bugün yatmadan önceki mamasına koydum canım gece uyanmazsa söylerim tok tutuyormuş🤷🏼♀️
Melesss Syyyy bende öyle biliyordum internette bir doktor paylaştı iştahsızsa böyle yapabilirsiniz besleyici oluyor diye. Bu aralar iştahsızdı deneyeyim dedim
Anneyimmmbeen Melesss ben muhallebi gibi yapmıştım biberon mamasına da mı katılıyormuş ben de katayım
AyazisMom Melesss ben karıştırıyordum ama kilo alımı durdu 6. Ayda sonra karıştırmayı bıraktım ve normale döndü tavsiye etmem mamadan alacagı besin değeri düşüyor malesef
Nilunas Melesss hipin ki formül sütle hazırlanıyormuş ben bilmeden aldım sadede güzel olmadı aptamil veya hero baby kaşık mamaları alıyorum artık günde 1 kase veriyorum muhallebi gibi