Kocakkubra Kızlar 2 yaşında oğlumu sütten kestim 5 gün oldu göğüslerim cok fena durumda ne zaman geri cekilir ne yapayım ??
Deletedmom_15 Kocakkubra elinizle tamamını olmamak kaydıyla sıvazlayarak lavaboya sağın, tamamı boşalırsa yeniden dolar sürekli. Normalde 3 güne çekilmesi lazım, acaba sağdınız mı şiştikçe? Anahtar kelime hepsini boşaltmamak unutmayın, sadece rahatlayacak kadar
duygu_ars Kocakkubra canım bende pazar gecesi sağıp sabah kalktığımda sabun koydum ve eşarpla sarmıştım 2 gün boyunca resmen şişti yandı içi. Ama o acısı 2 gün sonra geçmişti şişlik içinde her rahatsız oluşumda sağdım elimle ama benim sütüm kontrolsüz geldiği için cuma gününe kadar gelmişti doktor kontrolünde ilaç kullandım bir tane içtim ve sonra bitti
Ozgoktug3110 Kocakkubra ya bende 2 gün oldu net keseli 20 aylık henüz çok mu erken kestim bilmiyorum içime dert oluyor saat başı gelip bakıyor duzelmis mi meme diye 😔
duygu_ars Kocakkubra valla her vücut farklı oluyor ama ilacı sağlık ocağı da yazabiliyor eczaneden de direk alınıyor. Benim ağrı acı gitmişti ama süt çekilmemişti ondan içtim
Kocakkubra Ozgoktug3110 benimde oğlum sürekli yapışıyor üstüne bitti diyorum meme bittti asla gitmiyor zar zor kafasını dağıtıyorum insan üzülüyor evet kendimi zor tuttum 🥺