stillwasser Kizlar kesinlikle bulgur öneriyorum cok güzel sut yapıyor gaz da yapabilir diyenler oldu riske girdim bizde gaz yapmadi ve baya sut yapıyor tavsiye ederim
Eylul-09 stillwasser aynen bende tavsiye ediyorum hep soranlara. Bana da yeme gaz yapar dediler ama göze alarak yedim ve hiç gaz yapmamıştı. Yine de ben rezene ve kimyon çayı da içerdim. Baya faydasını gördüm.
Sevgi09 stillwasser neden emmiyor acaba? Bazen benimki de kendini ittiriyor ememiyor ben de sağarak veriyorum öyle zamanlarda. Benimki 43 günlük bu arada, sizinki ne kadar?
stillwasser Sevgi09 benimki de 55 gunluk ama benim gogus ucu olmadığı için istemedi sonra biberona alisti
babyzeyno14 5 günlüğüz günde sadece 1 kere falan emiyor😏 sonra ya sağarak yada mama takviyesi nasıl alıştıracağım emmeye bilmiyorum biberon kolayına geliyor şu an büyüdükçe düzelirmi?
Sevgi09 babyzeyno14 Büyüdükçe düzeleceğini zannetmiyorum daha çok biberona alışacaktır kolayına geldiği için. Biberon yerine kaşık biberonla verin memeden kopmasın. Sürekli memeyi teklif edin, bir süre sonra alışacaktır daha çok küçük 😊
Shewolff babyzeyno14 biberonu bırakmadığınız sürece memeyi tutmasını beklemeyin azalta azalta gidin parmağınızı ağzına sokup emmeesini bekleyip yandan şırınga ile verebilirsiniz 2 güne unutur biberonu daha çok küçük